4 Юни 2023
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Упътване за работа

За да може да изготвите собствения си хороскоп, задължително трябва да въведете рожденните си данни. Това може да стане като кликнете на „Рожденни данни” в лявото меню. Всички полета на тази страница са задължителни и за да бъде хороскопът Ви максимално верен, трябва да въведете данните си възможно най-точно.


Ако не сте родени в България, при въвеждането на рожденните си данни, трябва да кликнете на бутона „Извън България” и да въведете географската ширина и дължина, както и часовия пояс на населеното място, в което сте родени. Ако не ги знаете, може да ги потърсите тук.


С цел да Ви улесним и да не трябва да пишете всеки път рождените си данни при влизане на сайта, сме Ви предоставили възможност да се регистрирате. Регистрацията е напълно безплатна, отнема не повече от минута, а за в бъдеще ще Ви е значително по-удобно при ежедневното ползване на сайта. Ако сте включили cookies на браузера си, дори няма да е необходимо да се логвате всеки път, това ще става автоматично.


Като регистриран потребител, Вие ще имате възможност и да добавяте рождени данни на Ваши близки, роднини, приятели и колеги, така ще можете с лекота да влезнете в ролята на техен личен астролог. Регистрацията Ви предоставя възможност, ако пожелаете, да получавате всеки ден дневния си хороскоп. Веднъж, въвели рождените си данни, Вие можете да прочетете хороскопа си за деня, седмицата или месеца само след едно кликане на мишката.


В сайта е предоставена лесна навигация, така че да можете да прочетете хороскопа си за който ден, седмица или месец пожелаете.

Ако имате някакви въпроси, коментари или предложения, моля кликнете тук!