7 Октомври 2022
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Избор на подходящ ден за операция

Изпратил: Румяна Кожухарова

1. Луната не трябва да бъде в знака, който управлява органа, който ще се оперира.В този случай органа, който се управлява от Луната е активиран и могат да му се нанесат непоправими вреди. Самата операция протича тежко и оздравителния процес е бавен.
2. Луната може да бъде в противоположния знак. Това благоприятства интервенцията. При опозиция на Луната със знака, които управлява органа се активира неговата съпротива. Намалява се опасноста от инфекция и вторични усложнения.
Луна в ОВЕН – не се прави хирургическа интервенция на и в главата, козметика, зъби – горна челюст, синуси, уши, нос, не се прави операция от перде на очите, мозък, коса, кожа.
Луна в ТЕЛЕЦ – не се правят хирургическа интервенция на гърло, шия, сливици, щитовидна жлеза, метаболизъм, диабет, отслабване, корекции на зъби – долна челюст, не се пробиват уши за слагане на обици. Добре е за гинекологично изследване.
Луна в БЛИЗНАЦИ – не се прави хирургическа интерванция на бели дробове, ключици, китки / фиксиране на крайник, може да зарастне неправилно /.
Луна в РАК – не се прави хирургическа интервенция на гърдите, млечните жлези, кърмене, мастопатии, операции от мастит, стомах, язва, хранопровод, не се прави аборт, матка. При Луна в Рак не се изследват и не се махат туморни образувания.
Луна в ЛЪВ – не се оперира сърце, гръбначен стълб, не се прелива кръв и не се дава кръв. При Луна в Лъв е добре да се подстригва косата.
Луна в ДЕВА - не се пипа апендикс, коремни органи, слънчев сплит, изсмукване на тлъстини в областа на корема, херния. Опасност от перитонит. Болести свързани с паразити, холера, тиф са свързани с Дева и изискват спазване на голяма хигиена и качествена храна.
Луна във ВЕЗНИ - не се оперират яйчници, кръст, лумбаго, ишиас, бъбреци, вени, уретери. Добре е за мануална терапия, за разкрасяване, подстригване.
Луна в СКОРПИОН - неблагоприятен знак за операции. Това е знак на хирургията, нарушава целоста на тялото. Не се оперират гениталии, пикочен мехур, правото черво, хемероиди, камъни в пикочния мехур, простатна жлеза, стерилитет, вазектомия, херния на тестисите.
Луна в СТРЕЛЕЦ - не се оперират бедра, кръст, артерии, кръвоносна система, черен дроб.
Луна в КОЗИРОГ - не се оперира костната система, зъби, хрущяли, минискус, колена. Не е добре да се прави диета за отслабване.

Луна във ВОДОЛЕЙ – не се оперират варикозно разширени вени, не се прави електрошокова, лазерна терапия, не се оперира ахилесовото сухожилие, не се пипа церебрална парализа, неврологични заболявания.
Луна в РИБИ е свързана с гъбични заболявания, не се прави педикюр, не се лекува подагра, психически заболявания, не се прави начална терапия с лекарства – може да се прояви алергия.


ДРУГИ УСЛОВИЯ

1. Луна в Скорпион се избягва.
2. Избягват се образуващите се квадрати на Луна с Марс и Плутон, а и другите планети. Може да се получат кръвоизливи, тежки операции.
3. Луна в квадрат със Сатурн – тежък следоперативен период, организма се обезсилва.
4. Луна в квадратура с Нептун – да се следи за упойката
5. Луна в квадратура със Слънце – не се преви при операция на зрение, слух, сетивата.
6. Опозициите на Луната не се така страшни, както са квадратите.
7. Взема се под влияние фазата на Луната. Не се правят операции при пълнолуние. Общо три дни са проблемни – един ден преди пълнолуние, един ден след пълнолуние и самото пълнолуние. При пълнолуние кръвта се съсирва по-бавно. В деня на пълнолунието има голямо напрежение, давление върху сърцето. Пълнолунието благоприятства развитието на бактерии и инфекции. В раните при пълнолуние бактерийте бързо се разможават и има опасност от инфекции.
8. Новолунието има предимство, че кръвта е по-гъста, съсирва се по-бързо, няма бактериална инфекция, средата е по-стерилна..
9. При новолуние има спад на имунната система, следоперативния период може да е труден. При възрастни хора се избягват операции.
10. Новолунието е добро за операции на разширени вени, септично обработване на рани, ликвидира се инфекцията. Може да се вадят зъби, да се правят аборти, да се вадят сливици.
11. Меркурий при операции не трябва да бъде ретрограден – води до грешна диагноза.
12. При ретроградна Венера не се правят козметични операции.
13. Когато Марс е ретрограден също не се правят тежки операции
14. Благоприятни са хармоничните аспекти на Луна със Слънце и управителя на 8 дом.
15. Самият хирург се описва от 7 дом и управителя на 7 дом при хорарни и елективни карти.
Когато операцията не е по спешност и може да се избира ден, правим избора, което е един вид гаранция за успех . Изследванията да са добри и добре да се развие следоперативния период. Понякога стават усложнения и от безобидна интервенция. Съобразяваме се с наталната карта. Трябва да си кореспондират натална и елективна карта.