7 Октомври 2022
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Децата индиго

Изпратил: Румяна Кожухарова

Част първа

/По материали от чуждия печат/
Астрогор Александър Александрович
Ръководител на Руска астрологическа школа "Волхвы"

Според астролозите, звездите не само предизвикват, но и ни заставят, да правим това, което ни е предначертано. С помоща на астрологията ние не само ще проследим какви са причините за появата на ДЕЦАТА ИНДИГО, но и ще проследим какво е по-нататъшното развитие на тази нова формация. Ще научим какво се явява като причина за нови поврати в развитието на човечеството, технологиите, науката, любовта и живота едновременно. Самият феномен на ДЕЦАТА ИНДИГО е открит от ясновидеца Ненси Енн Теп, който вижда аурата на човека. Индигото е тъмно син цвят и такава е аурата на ДЕЦАТА ИНДИГО.
Много от хората, живеещи на нашата планета вече знаят, че човечеството влиза в нова епоха – "Епохата на Водолея". Водолеят открива за хората нови интелектуални хоризонти, а затова е необходимо да се появят нови хора, които мислят по друг начин.Епохата на Водолея е свързана с нови открития и е необходимо ново образование, нова медицина, друго възпитание, коренни промени в религиите, нова култура на общуване. Много неща ще се променят на Земята, защото на нея ще живеят хора с нова физическа, интелектуална и духовна сила. Те вече се в нашия живот и тяхното име е ДЕЦАТА ИНДИГО. Този феномен говори, че човечеството има значителен шанс за еволюция, което е много повече от смяната на хилядолетието.
Астрологията разделя ДЕЦАТА ИНДИГО на три големи групи: екстремисти, учители и посветени. Всяко дете, независимо от коя група е се намира под индивидуалното или групово влияние на една от трансатурновите планети, а именно Уран, Нептун и Плутон. Трансатурновите планети оказват своето тънко и дълбоко влияние на съзнанието, психиката и волята на човека. Освен това те въвличат хората в масови, колективни процеси, глобализират проблема и въвличат в него огромни маси от хора.
Какви са отличителните признаци на тези хора:
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ се намират под управлението на планетата ПЛУТОН.
ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ се намират под управлението на планетата НЕПТУН.
ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ се намират под упралението на планетата УРАН.
Към всяка от трансатурновите планети има планети проводници, помощници, чрез които може лесно да се проведат реформите в живота на хората и да се промени облика на обществото и планетата като цяло.
Помощниците на Плутон са Марс и Сатурн, на Нептун са Юпитер и Венера, на Уран са Меркурий и Сатурн. Знаейки тези Космически закони, ние можем да съпоставим реалните събития на планетата с образ и знак чрез езика на астрологията. Този език ще ни покаже същноста на проблемите и задачите, които ние сме длъжни да решаваме във всекидневието си.
Човечеството вече е приело термина ДЕЦАТА ИНДИГО и тази класификация, която са предложили изследователите на проблема. Съществуват четири типа ДЕЦА ИНДИГО, всеки от които има своя определена жизнена програма: първи тип - хуманисти, втори тип – концептуалисти, трети тип – художници, четвърти тип – живеещи във всички измерения.
ДЕЦАТА ИНДИГО идват при нас на вълни според движението на планетите и всяка вълна има своите задачи.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ
Първата вълна от групата на ДЕЦАТА ИНДИГО – ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ започнаха да се раждат, когато планетата Плутон влезе в своя знак – в знака на Скорпион. Това стана на 6 ноември 1983 година и продължи до 10 ноември 1995 г.. Плутон се намира в своя знак, а това означава, че при всички деца родени в този период Плутон се намира в центъра на Звездната Формула на Душата. Не всички от тези деца са индиго. Такива са по-скоро есенно -–зимните деца, в хороскопите на които се наблюдава парад на планетите. Малко ДЕЦА ИНДИГО се появяват в края на седемдесете и началото на осемдесете години на миналия век.12 години се раждат деца под символа на Плутон, нови деца, цяло едно поколение. Скорпион и неговият управител Плутон символизират живота и смърта.
В своето вечно движение по зодиакалния кръг Плутон се движи 160 дни ретроградно и 205 дни директно. Когато Плутон е в директно движение мисли за вечноста, за безсмъртието на душата, а когато се движи ретроградно мисли за смърта. Тази планета изпитва удоволствие като проверява кое е годно да живее, да оживее. Така може би можем да разберем, защо милиони деца живеят на улицата, под мостове, в приюти, детски домове, затвори за непълнолетни, или са пристрастени към наркотиците. Това е влиянието на ретроградния Плутон. Те преминават през опита на ранната сексуалност или завършват живота си със самоубийство не издържайки изпитанията и сблъсъците със света на възрастните. В едно поколение едновременно се раждат разрушители и съзидатели. Когато Плутон е ретрограден се раждат деца, които са свързани с риск и с тях е необходима сериозна работа, да бъдат предупредени и да се изгаси навреме разрушителното им действие. Тях практически е невъзможно да ги откъснеш от екрана на телевизора и компютъра, по които вървят филми на ужасите, насилие,секс и компютърни игри пълни с насилие и убийства. Това тях ги забавлява и учи едновременно. Астрологията говори за това, че в тези филми те се учат да оживяват и убиват едновременно, защото такъв е живота, който предлага ретроградно движещия се Плутон.Могат да се приведат много дати и години в тези 12 години, когато Плутон се движи ретроградно, но не трябва всички деца да се слагат под един знаменател. Правилната астрология винаги е индивидуална.
Това поколение деца повече от всички други е предсказано и проучено от астролозите. Индиго – екстремистите са събрали в себе си всички показатели на действието на Плутон. Това е най-екстремната група деца, поела върху себе си ударите на възрастните. Те искат правото си да живеят така, както изисква новото Космическо време. Тяхната космическа задача е да разчистят пространството за учителите и посветените. Предишните поколения изпитват на гърба си тяхните методи, още не изцяло, но в значителна степен.Индиго – екстремистите нанесаха удар на възрастните и ги заставиха да мислят и да се занимават с децата по друг начин. Не е трудно да си представим, че когато това първо поколение на ДЕЦАТА - ИНДИГО влезе във власта, какви промени ще настанат по цялата планета и че във всички страни ще станат много тежки разрушителни процеси, които със сила ще съборят всичко старо. По своята същност Плутон е военен, технократ, законодател, властник. Не е чудно, че в армията и полицията влизат тълпи от девойки.
Скорпионът е знак на трансформацията, той говори за това, че всичко, което се ражда под неговия символ е призвано да работи за промяна и трансформация на живота в ново качество. Във власта на Плутон е цялото тяло, неговата плът Дълбочината и силата на неговото въздействие върху организма на човека достига неговия код, обработвайки го за добро или зло. Плутон в Скорпион е символ на най-скрупульозните учени.Съвременните учени откриха пътя към генетиката и има опасност да натворят непоправими неща. В бъдеще това може да доведе до раждането на деца мутанти, а ДЕЦАТА ИНДИГО ВЕЧЕ СА СВИКНАЛИ С ТЯХ от телевизионните детски филми, от компютърните игри, от филмите на големия екран. Същества, които само външно напомнят за хора. За тях, децата – мутанти са естествено явление, като героите от детските мултифилми за предишните поколения.
Известно е, че много деца, родени през 80 – те години са били заразени от родителите си със СПИН, който също се контролира от Скорпион и планетата Плутон. Не случайно едно от работните заглавия за тези деца е било ДЕЦАТА НА СПИН-а. След няколко години учените не намерили у всички тези деца признаците на СПИН. Тяхната имунна система сама се е справила с болеста на века, а в тяхното ДНК се оказали няколко допълнителни кода от тези на предходните поколения.Учените заявяват, че такъв организъм добива пълен имунитет към всякакви болести. Има предположения, че при новите хора, на новата епоха няма да има имунна система, а вместо нея ще работи ендокринната система.
Плутон символизира старите души. Нерядко мъдроста на ДЕЦАТА - ИНДИГО превъзхожда тази на родителите. Такива деца по-лесно общуват с бабите и дядовците си, отколкото с родителите и с радост живеят с възрастните хора.
ИНДИГО - ЕКСТРЕМИСТИТЕ са надарени с безстрашие. Затова те без всякакъв страх изпитват търпението на възрастните – родители, учители и възпитатели. За тях няма авторитети от този тип с който бяха свикнали предишните поколения. Няма да има авторитети и когато влязат във власта, бизнеса.
Следва...