6 Октомври 2022
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Децата индиго (Част втора)

Изпратил: Румяна Кожухарова


/По материали от чуждия печят/
Астрогор Александър Александрович
Ръководител на Руска астрологическа школа “ Волхвы”

Под влиянието на трансурановите планети и Зодиака се намират всички съвременни течения в човешката мисъл, действие и желание. Първи под това влияние попадат децата, защото те са децата на своето време и те трябва да живеят и да се утвърждават в новия начин на живот. Всяка мисъл и желание трансурановите планети превръщат в масово действие със силни обновяващи ефекти. Така се появяват масовите младежки обединения – антиглобалисти, грийнписовци и т.н. Те проявяват социална активност, а част от тях проявяват интерес и към изучаването на своята същност
ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ. За да се появят този тип ДЕЦА ИНДИГО е необходимо в обществото да се зародят съответните духовно-философски течения и интереси. Необходимо е да се родят хора, които да започнат активно да откриват и развиват това направление. От януари 1970 година този тип хора започват да населяват Земята и тяхното заселване е продължило до ноември 1984 година. Началото на 80 – те години се характеризира с бурно развитие на окултната и философско – духовна информация.
Духовно-философското развитие е много тънко и дълбоко и затова му е необходимо много време. В края на януари 1998 г. започват да се раждат ИНДИГО - УЧИТЕЛИТЕ, посланици на първата вълна духовно прераждане на цялото общество. В това време планетата Нептун влиза в знака на Водолей., където тя е в екзалтация, което на езика на астрологията означава ярко духовно озарение чрез осъзнаване на прости истини. Водолей и Уран това са знания, лежащи в основата на различни учения, а и в други плоскости като езотериката. Нептун ги привежда и свързва с духовния живот на хората. Нептун ще бъде във Водолей до 1912 г. В това време ще се роди цяло едно поколение от ИНДИГО - УЧИТЕЛИ, за които авторитета на свещениците и досегашните религиозни институции няма да имат никакво значение. ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ няма да воюват с тях, защото те са идеалистите между ДЕЦАТА - ИНДИГО. Това ще направят ИНДИГО – ЕКСТРЕМИСТИТЕ.
От 1996 г. до 2008 г. Плутон ще бъде в зодиакалния знак на Стрелец. Стрелецът отговаря за духовния свят и ценностна система на хората. В този знак са религията и философията, духовните учители и всички учения с които живее и ползва човечеството. В този период на Земята ще дойдат много духовни същности в образа на деца ИНДИГО - УЧИТЕЛИ.
Под знака на Стрелеца се формира разбирането за единство с Бога. За това, когато ИНДИГО – УЧИТЕЛИТЕ порастнат, патриархалните сили, които ръководят религиите няма да намерят в тях опора и тези религии ще рухнат или ще се трансформират, приемайки нови доктрини, например за тайната на прераждането на душите, за единството с Бога и т.н.
ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ. Първата вълна на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ започва да се ражда след декември 1988 година и те са длъжни да подготвят интелектуалната почва за качествено различна вълна посветени, които се раждат след април 1995 г. до април 2003 г. В този период Уран отначало е в Козирог, а от април 1995 г. той особено силно влияе върху родените деца, защото се намира в собствения си знак – Водолей.
ПОСВЕТЕНИТЕ, това са хора, които откриват всякакви тайни и получават озарение, когато се задълбочат в някаква тема На тях им е достатъчно да видят или чуят нещо и мисълта им ги води до просветление на съзнанието. ПОСВЕТЕНИТЕ, това са тези хора, които могат да съединят различни по качество и значение знания в едно цяло – Кристален Разум.
Благодарение на ИНДИГО – ПОСВЕТЕНИТЕ всички компютърни, авиационни, космически, робото-технически, телевизионни, радиомобилни системи ще постигнат най-висше съвършенство. Не само научно-техническо преобразяване ще настъпи на Земята, но и духовно-интелектуална революция, която ще промени живота на обществото.
Първата вълна на ИНДИГО - ПОСВЕТЕНИТЕ – децата на Уран – това са компютърните гении. Те преобразяват интелектуалния свят на хората, но може и да не се замислят за духовната страна на своята дейност. Това право ще прехвърлят на втората вълна, а ще достигне до съвършенство при третата вълна родени между 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 г.
Например киберпънковете са хакери романтици, които не могат да живеят в реалния живот и затова решават да се “ заселят в Интернет”. Те могат да помнят 50 адреса от електронната си поща, но понякога забравят името си. Да жвеят в изкуствен свят е нячин на протест, защото смятат, че е безполезно да се протестира по друг начин. Появява се киберпънк култура през 90 – те години. Киберпънковете започват да се раждат в началото на новата компютърна ера в края на 80 – те години, когато Уран влиза в знака на Козирог, където се явява втори управител. През 1995 г. Уран влиза в собствения си знак – Водолей и на компютърния фланг започва мощен бум от нови технологии, достъпни за масовия потребител. Децата получават открит достъп до това, за което се раждат. Не трябва да забравяме, че у всички тях Плутон е много силен. Част от тях съставят новата младежка прослойка - киберпънкове. Членовете на това движение от киберпънкове са обединени около мрачния свят на бъдещето / Плутон/, в който голяма роля е дадена на компютрите. Свобода, граничеща с анархия / Уран/, аполитичност / Плутон/, асоциалност, нежелание да бъдат като всички / Нептун/. Герой за киберпънка , това е компютърния гений – самотник / Уран/. Той живее за себе си и няма работа с обществото.
Философията на киберпънка това също е и новото развитие на идеите на транс и пост – хуманизма, желанието на човека да отиде извън рамките на своите възможности. Киберпънковете подминават проблема и разликата между изкуствено и естествено, истинско. Става дума за киборгизация и клониране. Тази система прониква дълбоко и прави човека част от машина. Компютърната и мрежова субкултура е неотменна част от живота на киберпънка. Интернет е главното им място за събиране и общуване.
През април 2003 г. Уран влезе в зодиакалния знак на Риби и на планетата започнаха да се раждат уникални деца. При тях Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Това положение на планетите ще продължи седем години, и децата, които се раждат под тяхно влияние ще променят света в духовно и интелектуално отношение. Това ще бъде нова формация от хора, чието име още не е измислено, но масовите младежки акции говорят за колективна безсъзнателност.

ТРАНСУРАНОВИТЕ СТРАДАНИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Масовото младежко явление “ игра”, което е получило името “ Flash Mob” и е зарегистрирано в много страни, говори за нов вид лудост / Уран/. Масовото безсъзнателно / Нептун/ винаги ще засегне тези, чиято душа е пуста, а такива са много. Уран и Нептун си играят с тези хора.
Преводът от английски на “ Flash Mob” е нещо от рода на “ мигновено стълпотворение” / Плутон/ макар, че идеолозите на движението предпочитат да го наричат “ умна тълпа “. Същноста на тази игра е в това, че непознати един на друг хора, чрез електронната поща или мобилния телефон получават кратки текстови съобщения, съдържащи време, място и задача за съответно действие. Задачите могат да бъдат най-разнообразни, например да се надуват балони, да тропаш с крака на място и всички започват да действат по инструкция и накрая на играта изчезват за миг, управлявайки своя компютър. За правилата на играта може да се научи от някои сайтове. Тази акция не преследва никаква цел. По скоро обратното, отличава се със своята безцелност и безмисленост / Нептун /. Всичко се прави за забава / Уран/ Във “ Flash Moba “ има и известна секретност , скритост/ Плутон /, която е интересна и привлекателна за някои. Децата не знаят кой организира играта и кои други участват в нея.
Как обяснява астрологията това явление.
От 11 март до 17 септември 2003 г. положението на планетите много силно променя глобалната енергетика на нашата Галактика. Под това влияние естестествено попада и нашата Земя и всичко живо на нея се оказва заложник на тези енергийни влияния. Това е първата проба как хората възприемат силата на тези енергии. В този период са регистрирани и първите сборища на флешмобистите. Още веднъж се подчертава космическата истина, че звездите не само скланят, но и принуждават да се прави това, което са предначертали.
Цялата работа се състои в това, че двете трансуранови планети Уран и Нептун се намират във взаимна рецепция. Тези две планети управляват колективния разум и колективната психика на хората. Тези много тънки и дълбоки енергии, пронизват цялото пространство. Уран – това са дълбините на Космоса и човешкия интелект, а Нептун дълбините на океаните и човешката психика.
Всяка планета, която се намира в напрегнат аспект с една от тези планети, ще създава сила на която никой не може да се противопостави. Нашата задача се състои в това, да изследваме това явление, да го изучаваме, да направим анализ на неговото влияние и да предупредим за последиците. Това положение на планетите ще продължи от 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 година.
Всеки, който не може да управлява своето съзнание и психика може да стане заложник на влиянието на тези планети.. Хората се затварят в стаите си и не разбират какво всъщност творят. По този начин могат да бъдат използвани, защото са недоволни от политиката, религията, живота, защото са морално и психически неустойчиви. Така може да се влияе на политиката чрез младежта, която ще приеме тази игра. По този начин, под влияние на планетите и децата родени под тяхната сила светът ще се промени напълно. От сегашното поколение на възрастните трябва да има хора, които с любов помагат на тези деца да намерят своя уникален Път.
Така ДЕЦАТА ИНДИГО се явяват като посланици на Космоса, които са длъжни кардинално да променят живота на Земята.