7 Октомври 2022
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Примерен Хороскоп

Изпратил: Румяна Кожухарова

Това е примерен хороскоп за конкретна личност. С цел запазване анонимността на последната, рожденните й данни не са обявени тук.

Асцендент: Определя външния вид, характера, това как Ви възприемат околните, темперамента и има отношение към здравето. Вашият Асцендент е на 25 36 в знака на Близнаци. Комбинацията от Слънце в Лъв и асцендент в Близнаци прави личността Ви интелигентна, общителна, многостранна, а вътрешното ядро щедро и великодушно, авторитарно. Това Ви дава способност да водите преговори, да организирате, да говорите пред публика, да бъдете изобретателна, да наблюдавате.

Меркурий, който управлява АСЦ, прави мисленето Ви свързано с парите и ценностите. Може това да са капитали или недвижима собственост и е в пряка връзка с управлението на чужди пари и имущества. Интуицията, асоциацията и образното мислене са по-важни при възприемането от фактите и логиката. При общуване е важна емоционалната атмосфера, в противен случай Ви е трудно да се изявите и изразите. Субективен елемент в мисленето и схващането на нещата. Включвате се към необикновени източници на информация, не винаги свързани с логиката. Възможно е мисленето Ви да е свързано и повлияно от авторитети или от модел, възприет в детството от родното семейство. Хармоничният аспект на Меркурий с Марс Ви дава духовна енергия и острота на мисълта, когато става дума за работа и изпълнение на задълженията. Бързо, практично и ефективно решавате въпросите от ежедневието. Решителна сте и говорите това, което мислите. Всичките Ви идеи, свързани с печеленето на пари, могат да бъдат реализирани на практика. Ясно, просто и разбрано обявявате гледната си точка. Съществува конфликт, свързан с една  песимистична нагласа, подозрителност и притеснение, когато имате работа с парите на съпруг, съдружник, общи пари и инвестиции, наследства. В тези случаи  заемате позиция на отбрана и негативизъм. Трудности с парите на съпруг, съдружник могат да Ви предизвикат да използвате и забранени методи на действие – коварство, интрига. Този аспект се отразява зле на нервите и на органите на дишането. За вас е абсолютно забранено да пушите.

Личността Ви и външният вид са силно повлияни от присъствието на Венера в пълен съвпад с Асцендента. Всички Ви възприемат като възпитана, приятна, общителна и дипломатична личност. Излъчвате доброта и добронамереност, с която околните могат да се опитат и да злоупотребят. Характерни за Венера в Близнаци са леките, малко повърхностни чувства. За Вас е характерна жаждата за събития, любопитството, търсенето на новината и контактите, отколкото дълбоките и раздиращи страсти. Трудни са Ви продължителните любовни отношения. По-верни сте в приятелството, отколкото в любовта. Това положение на Венера говори за вероятност  за  повече от един брак. Привличат Ви умните партньори и не понасяте грубостта и низките страсти. Удоволствията в живота Ви са свързани с общуване и за това Ви е необходимо да обновявате контактите си. Можете да говорите за чувствата си много красиво, но те да не са дълбоки. Леки и хармонични движения и вероятно танцувате добре. Хармонията на Венера и Уран Ви прави блестяща и очарователна личност, създадена за светски живот. Възможно е да имате интерес към изкуството и то към съвременните му, авангардни форми. Този аспект Ви дава способност да заработвате парите си чрез необикновени начини, чрез група обединена от обща цел. Връзка със средствата за масова информация, електронни медии, електроника. Венера в секстил с Уран често пъти е свързана с любов от пръв поглед и ранен брак – например ученическа любов. Във всички случаи не понасяте твърде тесните отношения и няма мъж, който да Ви завърже за себе си. За да бъдете относително вярна, Ви е необходима пълна свобода.

Квадратурата на Венера с Луна добавя още един щрих към личността Ви. Това може да е финансово или социално затруднено положение, свързано с майка Ви и родния ви дом. От друга страна Вие раздавате симпатиите си безразборно и това пречи на щастието в брака и семейния живот като цяло. Съществува вероятност от поддържането на повече връзки едновременно и това се отразява на сериозността на отношенията и може да се озовете от два стола на земята. Такова положение на планетите говори и за прекалена доверчивост, в резултат на която недобронамерени хора, могат да я използват срещу Вас. Недалновидност. Може да пострада общественото положение и репутация, да станат скандали с финансови и морални загуби.

Парите, които печелите със собствени усилия са свързани с високо обществено положение, популярност и работа с публика, с народа, масите и жените. Вероятно майка Ви е оказала голямо влияние върху избора на кариера. Луна в знака на Риби Ви прави много чувствителна, ранима и психична. Имате богато въображение, силна интуиция и свръхчувствителност. Притежавате способност тънко да възприемате мислите и чувствата на другите хора. Способна сте да проявите съчувствие към другите до пълно обезличаване и саможертва. Емоционалните Ви реакции понякога са необясними, както за вас, така и за другите. Саможертвата ви може да се изрази в случая с пълно отдаване на работата, кариерата. Силно ви вдъхновява всичко художествено, изтънчено, творческо. Вие можете да стигнете до висоти в областта на изкуствата, музиката, танца, но можете да стигнете и дъното, ако се поддадете на удоволствията, на илюзиите и заблудите. Все пак секстила на Луна със Сатурн Ви пази от тези крайности и Ви дава търпение, организаторски способности, практичност, икономичност, внимание и добросъвестност. Стремеж материалната сфера да е в ред. Сатурн Ви помага да поддържате статуквото с трезв разсъдък. Възможност да получите наследство, което да ви даде възможност да имате определено положение в обществото. Независимо от хармоничните отношения на Луна със Сатурн този аспект Ви дава склонност към депресия.

Във всички случаи Вие не сте жена за домакинство и домашни, скучни и монотонни задължения.

Добре е, че Сатурн поддържа Луната и я дисциплинира, в противен случай опозицията на Луна с Марс щеше да бъде много трудна за овладяване. Този провокативен аспект Ви дава моменти на загуба на самообладание и то за дреболии. Домашният и семеен живот е подложен на кризи и изпитания. Аспектът ви подлага на повишена импулсивност и необмислени постъпки. Вероятност от необмислени финансови операции и затруднения, конфликти и спорове. Не съвсем законно и обезпечено боравене с чужди пари и имущество. Конфликтни взаимоотношения с родителите. Тази опозиция работи по оста – майка, баща и дом, родно семейство и обществена репутация, кариера. Твърде вероятно е да сте имала сблъсъци и конфликти с баща си, или в родното Ви семейство е имало обстановка на спорове, обиди, агресия от негова страна. Възможно е тези отношения да са били между родителите Ви и да са се отразили зле на психиката в ранното Ви детство. Този аспект е свързан и със зависимостите – алкохол, цигари, психотропни вещества и в краен случай наркотици. Тези зависимости могат да се отнасят до Вас, но може и да са свързани с някой от родителите. Някаква болка, подсъзнателен стремеж към разрушение, раздразнение – неща идващи от подсъзнанието и психиката. За Вас е добре да напуснете родното си семейство и да се заселите на друго място, защото така в голяма степен премахвате негативното влияние на аспекта.

В сферата на образованието, комуникациите, контактите с обкръжението Вие имате възможност да изявите най-добрата си страна. Слънце в трети дом Ви дава възможност да получите добро образование. Тук оптимизма, прекалените чувства в отношенията с другите хора – роднини, братя и сестри, обкръжение си казват думата. Може би имате склонност да обещавате повече, отколкото можете да изпълните, или да прекалявате с идеите и прекалената показност. Във всички случаи имаме едно преувеличено чувство за собствена значимост и достойнства, което не отговаря на дълбоката Ви същност. Тези качества, идващи от опозицията на Слънце с Юпитер, могат в един момент да се отразят на репутацията и да предизвикат загуби и притеснения. Също така в маниера на поведение има известна рязкост, надменност и раздуто собствено аз. Аспектът иска да усвоите умереност, реализъм, да бъдете по–търпима към слабостите на другите хора и да избягвате показността. Квадратурата на Слънце с Нептун ще Ви накара да страдате от различен вид заблуди. Странни емоционални желания и склонност към  любовни афери. Диапазонът е от платонична любов до болезнена физическа чувственост, която може да даде тайни любовни приключения, неотговарящи на общоприетите норми. Заедно с това свръхвъзбудимо въображение и желания, които водят до саморазрушаване. Силният Ви Сатурн смегчава до голяма степен тези черти в характера. Въпреки това, избягвайте спекулации с пари и информация.

Уран в тази област на живота – образование, комуникации, идеи и отношения, Ви прави интересна, оргинална, своеволна и донякъде ексцентрична. Във всички случаи сте способна да шокирате, да изненадвате и да реализирате умствения си потенциал зад граница, в чужбина.

Родно семейство, корени, ген, наследственост са силно застъпени в картата. Както вече казахме, имате проблем с един от родителите си и той не одобрява начина Ви на живот и не разбира самата Ви същност. Във всички случаи в родния ви дом тегне някаква тежка атмосфера. Заминаването Ви в чужбина е добър ход и това е начина, да можете да се развивате.

Бракове, съюзи, явни врагове, съдебни дела – тази област от хороскопа Ви може да бъде свързана с лични кризи, обстоятелства, свързани с решаване на проблеми чрез съд. Често пъти се случва така, че добре планираните неща срещат спънки и обратното безнадеждни неща се решават по най-добрия начин. Както вече споменахме ще имате повече от един брак. Това не е проблем при Вас, защото сте настроена много демократично към раси, съсловия и обществено положение. Приемате хората, такива, каквито са и са Ви интересни в тяхното многообразие. Имате много приятели и обичате всички по един малко универсален начин, като ги държите на лека дистанция. Винаги сте готова да се увлечете по ново интересно и необикновено приятелство и не понасяте да Ви ограничават. Един брак ще имате с човек, който силно ще Ви ограничава в парите, изявата и в същото време ще Ви даде структура и основа, ще дисциплинира разпиляноста в живота Ви. Другият брак е с човек много по-ларж, много по-щедър и от него вероятно ще наследите значителни ценности.

Кризи в живота, трансформиращи събития, наследства, чужди пари, подкрепа от другите в материално и морално отношение.Това поле е много силно в хороскопа, но не Ви пази напълно от проблеми, свързани с наследства, издръжки, подкрепа. Трябва да поддържате в пълна изрядност документацията си, защото в противен случай може да загубите пари и придобивки. Силната интуиция може да помогне в решаването на проблеми, свързани със закон, съд и право. Не я пренебрегвайте. Вие сте съзидателна и талантлива, но се старайте да развивате самодисциплина, за да използвате конструктивно енергията си. Склонна сте да преувеличавате и не сте внимателна в паричните си дела, когато се отнася до парите на сътрудник, съпруг. С парите, спечелени от собствен труд се справяте добре и сте много точна, но когато става въпрос за пари, вследствие на развод, има опасност от загуби и проблеми със закона.

Във всички случаи, независимо какво образование имате и каква професия упражнявате ще Ви се налага да управлявате пари - чужди, на съпруг, на голяма и просперираща фирма. Ще се налага да привеждате в ред и делата – документи, наследства, издръжки на починали хора.

Отговорностите и общественото Ви положение, кариерата са свързани с комуникации от най-висш порядък, свързан с нова техника, електроника, компютри. Луна в 10 дом Ви дава популярност и работа с бързооборотни неща. Свързана е с много общуване и бързи промени.

Много енергия изразходвате в поддържането на приятелства. Те обикновено са от работната Ви среда. Умеете да говорите добре, имате ораторски талант, но понякога сте твърде обстоятелствена.

Имате способността да се добирате до тайна и секретна информация, което се превръща в тайното Ви и много силно оръжие в борбата с конкуренция от всякакъв вид. На информацията Ви може да се разчита.КАРМИЧНИ АСПЕКТИ

Северен и южен Лунен възел. Отработена и отминала програма е да бъдете част от колектив, част от група, обединена от обща цел. Цел на сегашната Ви инкарнация е да блестите, да бъдете личност, да ръководите. Също така трябва да обърнете повече внимание на дома и семейството, на децата. Служенето на обществото е нещо, което знаете и можете да правите добре.

Черна Луна Лилит в Лъв в трети дом – това е лошата карма от предишни прераждания и може да изплащате в този живот чрез неудачи в любовта. Плащате за грехове в предишни инкарнации – възможно е да сте била твърде надменна, високомерна и да сте възприемала любимите хора като слуги. В този си живот ще разберете, че партньора не е слуга, а равнопоставен с Вас. Възможни са трудни отношения с братя, сестри, които имат кармичен характер. Тази карма може да се изрази и като липса на комуникация и неразбиране от собствените деца. Различни са проявите на Черна Луна в Лъв, но в основата им стои неизменно високомерие, тшеславие, трудности в изявата на творческата природа, трудности в любовта.

Бяла Луна – Селена е добрата карма, натрупана в предишни инкарнации. Намирайки се в Близнаци в 12 дом – тя ви пази от сериозни нещастия. Съхранява психичното Ви здраве, независимо какво Ви се случва. Дава Ви източници на информация, която Ви предпазва от сериозни грешки. Дава практичен ум и забележителна комуникативност и възможност неусетно да влияете върху другите хора.ПРОГНОЗА

Метод прогресии
Прогресивна Луна – 2004г. след рождения ден и през следващите 14 години, Вие сте във фаза на растеж и придобивки. След насочената навътре прецизност и перфектност на Дева Вие започвате да намалявате своята бдителност и постоянния Ви стремеж към практичност. Започвате да чувствате, че равновесието и лекотата са по-голям актив от прецизността. Предпочитате животът Ви да бъде спокоен и плавен, отколкото една точна процедура. Общество, връзки, комуникации – това са инстинктивните желания на тази позиция, които са в синхрон със собствената Ви същност. В хармония със себе си и околните. Би трябвало в предходните години - 2002, 2003 година да сте решили въпросите, свързани с дом, недвижима собственост. Сега вибрациите на прогресивната Луна ще Ви тласнат в посока на творчеството. Дали това ще бъде някакво хоби, някакви творчески умения или ще имате подчертан ангажимент към децата си - Вие сама ще решите. Също така е възможна нова любовна връзка, нови връзки с творчески тип хора. Силна позиция за брак и изкристализиране на отношения.

Цялата 2004г. съвпадът на Луна с Меркурий ще Ви даде засилена интелектуална дейност, писмена, комуникации, пътувания, изпити. Нервност, безпокойство и тревога, свързани с деца, с тяхни учебни проблеми, също могат да дадат акцент през годината. Не са изключени нервност, безпокойство, тревожност, свързани с транспорт и комуникации. Опасност от непочтени колеги, приятели, дребни измами. Свикнала сте да работите ефективно, но тази година може да има нарушения, които не зависят от Вас.
2005 година около рождения ден сериозни проблеми, дестабилизация в работата, криза. В същото време, Вие намирате сили да излезете от кризата чрез нови приятелства, връзки. Стимулирана сте да започнете да учите нещо ново, чувствате се интелектуално във възход. В нова среда може да срещнете и нов човек, нова любов. Всичко става много бързо и изпитвате голямо емоционално вълнение. Ще можете да упражните силно влияние върху средата си, силно присъствие, силно излъчване. Популярност, лидерство, възможност да се откроите от другите.

2004г. прогресивен 7 дом в 8 дом в съвпад с прогресивен Юпитер – ретрограден. Юпитер и Сатурн са хванали брака Ви като клещи. От една страна добри възможности, юпитериански – пари, щедър партньор, възможности за разширение и просперитет, а от другата страна наближаваща опасност от стегнация, ограничения, ниски доходи. От една страна Ви взимат, а от друга Ви дават и всичко това е свързано с партньорството в брака или в деловите отношения. Точната опозиция на Сатурн с Меркурий затруднява уреждането на документи, свързани с пари, наследства, издръжки. Вие самата сте песимистично настроена към възможността да узаконите съжителство и брак или да имате полза от него. В картата двете планети са ретроградни.

2008г. съвпад на Юпитер с прогресивен ДСЦ – успешни партньорства и слава за съпруг, партньор. Разширение, просперитет, добри връзки, контакти. Възможен брак с човек с големи възможности. 2010 прогресивна Луна съвпад с ДСЦ емоционална зависимост или емоционална претовареност чрез брачните отношения. Някаква нестабилност и несигурност. В живота Ви започва да играе роля някаква жена, вероятно майката на съпруга. Тя променя съществено нещата в отношенията ви.

2015г. Юпитер тръгва напред и това ще бележи начало на просперитет и уреждане на всички неща, свързани с парите на другите – съпруг, наследства, издръжки. Нещата ще станат ясни и необратими – във Ваша полза. 2015 година Венера влиза в Дева във вашия 4 дом и в тази година Вие придобивате недвижима собственост, която ви удовлетворява естетически и като ценност.

Труден период е бил 2002 –2003г. съвпадът на прогресивна Луна с натален Марс в 4 дом – възможни са били проблеми с майка, с родния дом. Възприемала сте хората около Вас враждебно и конфликтно. Неразумни действия, непоправими последици, загуби. Луната е балзамична и бележи край на един цикъл от 28 години и начало на нов такъв. Тези цикли са трудни и в тях човек приключва отношения, а не започва нови, защото те няма да са трайни.

Метод транзити
Юпитер – на 6 август 2004 година в съвпад с Марс в 4 дом. Възможност за решаване на семейни и домашни проблеми по юридически начин. Ще бъдете по-търпелива и склонна към умереност и отстъпки. Ще дадете на другите само това, което ви е излишно. Няма да имате желание да видите положението на другите, защото не искате да се нарушат навиците Ви. 29, 30, 31 август ще решите въпроси, свързани с общи пари и наследства по законов път. Края на септември и началото на октомври 2004г. ще бъдете ангажирана с проблеми, свързани с образованието и развитието на децата. Благоприятно за всякакъв вид творческа изява и сътрудничество. Тенденция към подобряване на интимните отношения. Полза от контакти с чужденци, придобивки. Края на септември 2005г. и началото на октомври 2005г. благоприятно за пътешествия, за отпуска, за любов и отношения. В същото време в живота Ви може да влезе нов човек – нова вълнуваща и необикновена дружба, любов. Възможност да получите материална поддръжка от голяма фирма във връзка с обучение на дете, да сключите договор. Ще имате необикновен шанс и неочаквана помощ, късмет. Съществува опасност да не хванете момента и да не бъдете на верното място във верния момент. Трябва правилно и трезво да прецените  фактите и информацията и да имате ясна цел. Ще договаряте с чужденци условия за обучение на дете и трябва да внимавате в документално отношение. Трябва да преценявате трезво възможностите за транспорт и комуникация. С две думи в тези две седмици, трябва ясно да фокусирате вниманието си към тези неща. Разширете сферата на дейност, на възможност да получите пари от голяма фирма, да решите лични и професионални въпроси, като сте сигурна, че можете да върнете взетото назаем. В този период може да се колебаете между краен оптимизъм и краен песимизъм. Ще жертвате принципите си заради рационалност и полза.

Сатурн – 22 до 29 август 2004г. и 25 януари - 7 февруари 2006г. и 4 май - 17 май 2005 г. в точен съвпад с Меркурий . Ще трябва да вземете важни решения, касаещи работата и доходите Ви. Ще Ви възложат тежка и обременителна работа, която ще подрони жизнеността ви. Необходимост от строг режим, диета и перфектна организация, за да свършите всичко в срок. Контакти с хора на висок пост, шефове и подписване на важни договори. Възможно е да бъдете натоварена с много писмена дейност, изготвяне на доклад, касаещ делата на фирма.

Опозицията на Сатурн със Сатурн в периода 19 до 30 септември 2004г., 18 до 31 декември 2004 г., 6 до 14 юни 2005г. ще Ви даде голяма отговорност в работата. Важни промени и обединяване на фирми ще стоварят върху Вас много работа. Тя ще има организационен, но и законов характер. Опозицията на Сатурн със Сатурн е труден и важен момент в живота. При Вас тя засяга оста на парите – свои и чужди, изработени и наследени.

Марс – 7, 8, 9, 10 авгст в съвпад с върха на 4 дом – конфликти в родното семейство – спорове и разногласия. Повишено внимание към родителите в разрез с кариерата и обществените ангажименти.

Уран – отминал е цикъла на опозиция на Уран с Уран - 2001, 2002 година, когато сте направила важни преобразования в живота си, свързани с чужбина и чужденци, с учене на нови неща свързани с нови технологии и висш клас комуникации. Юни 2004г., февруари 2005г., ноември 2005г., имате опозиция на Уран с Плутон. Настъпват важни и необратими промени в оста родно семейство и кариера. Обрати в тези области ще Ви направят умствено и емоционално превъзбудена. Всичко в живота Ви, което е износено и безполезно ще бъде унищожено. Съществуващите условия на живот ще претърпят радикални промени. Ще се наложи да прегледате перспективите си. Причините могат да бъдат извън Вас – икономически, политически. Също така могат да са свързани с проблеми в родното семейство с един от родителите – вероятно баща.

Нептун – в 9 дом в опозиция със Слънце – започва февруари 2001 година – неяснота в статута, загуби от мошенници, заблуди. Любовна връзка, започната в този период, носи белезите на обърканост, нездрави отношения, неяснота, изплъзващи се, илюзорни неща, вредящи на репутацията. От март 2009г. Нептун ще направи тригон с Венера и ще Ви даде един много щастлив период в живота. Успех развлечения, пътувания. Добър момент за любов, брак, интимност. В същия период ще завършите някакъв цикъл на взаимоотношения и може да пострадате от клевети, тайни интриги и в същото време нова любов, нови перспективи.

Плутон – в 7 дом – силни врагове и конкуренция от чужденци. Самота, изолация, затваряне. Имате усещането, че не Ви разбират близките хора. Сама трябва да се справяте с проблемите си. Изисква да сте потайна, да имате вътрешна защита, да сте желязна и да не се предавате лесно. Това ще започнете да усещате от февруари 2005г. и ще продължи около 10 години. Ще промените начина си на общуване, ще приемате партньорствата – интимни или делови - с голяма доза подозрителност. От февруари 2005 година ще се създаде ситуация на раздяла, развод, конфликт – необратим. Плутон в опозиция с Венера не дава благоприятно решаване на въпроси, свързани с пари и имущество, зависещо от други хора. Тази планета изисква цялостна трансформация на начина Ви на партниране, независимо на каква основа – интимна или делова. Трябва да промените отношението си към любовта, брака. Преоценка, анализ, след криза разтърсваща представите Ви за брак и съюз.