21 Април 2019
Вход
Регистрация
Хороскопи
Дневен
Седмичен
Месечен
Рождени данни
Статии
Партньори
за сайта
речник
Методология
Контакт
Запознанства

Видове Астрологични услуги

Изпратил: Цветемира Борисова

Що е Астрология?
Астрологията е най-древната наука, изучаваща законите на Космоса. Ако разберем циклите и ритмите на голямото цяло /Космос, Слънчева система, Планети/, можем да разберем ритмите и циклите на отделния човек.
Обект на Астрологията е енергийната система Космос – Слънчева система – Земя – Човек.
Съвременната Класическа Наука неоспоримо е доказала съществуването на Енергийна взаимовръзка между полетата на отделните членове на тази система.
Астрологията е език на универсалните вселенски принципи. Нейната най-голяма ценност и основно предназначение е в използването на тези знания в индивидуалния човешки живот.

Видове Астрологични услуги

1. Личен хороскоп
Анализа на един рожден хороскоп дава следната информация: психопортрет на личността, характерови особености, заложби и дадености, общи предразполжения за професионално ориентиране, личен живот, брак, деца, здраве, финанси.
За изготвянето на един Личен Хороскоп е необходимо да знаете Вашите данни на раждане: кога сте роден /ден, месец, година/, къде сте роден /държава, град/, в колко часа /час на раждане/.

2. Ректификация – определяне точния час на раждане.
Много често се случва да не знаем точния час, в който сме родени.
Това не е проблем, тъй като Астрологията разполага с богат арсенал от методи и техники за намиране времето на раждане.
Какво е необходимо, за да бъде направена една Ректификация: минимум 5 – 7 събития, които вече са се случили във вашия живот. Чрез тях се намира онзи единствен час, който описва всяко едно от тези събития като характер и фиксира момента във времето, в който са се случили в действителност.
Ректификацията е задължителна по много причини:
- никога не знаем часа си на раждане с абсолютна точност
- дори и да е правена вече ректификация при астролог, то след като в момента сте на консултация при друг колега, е редно този който поема отговорността за информацията, която ви дава, той да си ректифицира
- в процеса на правене на ректификацията, се вижда абсолютно безапелационно и точно, как се е държал вашият хороскоп при настъпването на всяко едно минало до сега събитие. По този начин се хваща и най-дребната специфика на вашата личност, как реагира тя на външните събития. Въпреки че повечето хора се подчиняват на определени правила и закономерности, то в крайна сметка всеки е индивидуален, няма втори като него и винаги има неща, които са си свързани единствено и само с вас.
- когато се прави прогноза и се работи с високо чувствителни техники на прогнозиране, то дори и 1 минута отклонение във времето на раждане, ще доведе до цяла година отклонение в падежа на събитията сочени от тези високо чувствителни техники. А в същото време другите техники, които са слабо чувствителни няма да се променят. И тъй като прогнозата в крайна сметка се получава от наслагване на тези две събитийни мрежи, е ясно че картината на бъдещите събития може доста да се промени.

3. Прогноза
Прогностичните методи дават възможност на всеки човек да планира по най-оптимален начин своя живот, разполагайки с предварителна информация за шансовете, които ще му се предложат във всяка една област – професия, финанси, пътувания, обучение, личен живот, здраве, както разбира се и за проблемите, които биха могли да му се случат.
По този начин, Астрологичната прогноза ни помага да насочваме нашите усилия към правилното място, в правилния момент. Да си спестим излишни усилия, енергия и неприятни емоции.
Най-важното е да разберем какви ситуации и алтернативи са предопределени да ни се случат в определен период, за да можем най-ефективно да насочваме нашата свободна воля.
Ако при Ректификацията определяхме часа на база вече минали събития, при Прогнозата правим обратната процедура – при един вече точен час на раждане определяме бъдещите събития, които предстоят.

4. Отговор на конкретен въпрос
Понякога има един точно определен, конкретен въпрос, който ни вълнува. Например: Ще си взема ли изпита? Ще замина ли това лято в чужбина? Ще ми върнат ли парите, които съм дал на заем? Какво бъдеще има интимната връзка, която изживявам в момента? Какво да очаквам от бизнес разговора, който проведох вчера? И т.н.
Във всички случаи, в които имаме една реално съществуваща ситуация в нашия бит, можем да използваме тази техника, която също е метод за Прогнозиране. Без да се налага да се анализира Личния хороскоп или пък да се прави обща Прогноза за месеца или годината.


5.Синастрия - Партьорски хороскоп
Използва се за различен тип взаимоотношения : мъж-жена, родител-дете, брат-сестра, бизнес партньорства, при подбор на най-оптимални колектив за една съвместна дейност и др.
Информира за степента на сходство или несходство между двете страни, причините за това, как да се избегнат проблемите, перспективата на отношенията като цяло
Общуването е много по-лесно, когато добре разбираме човека до нас. Ако разбираме и себе си, напрегнатите ситуации ще са пренебрежимо малко.

6. Елекция – избор на най-подходящия момент за започване на дадено начинание
Можем да узнаем кога е най-подходящия ден и час за провеждане на бизнес разговор, за откриване на магазин, за регистириране на фирма и др.


От каква услуга точна се нуждаем?

Твърде често, клиентите отиват при един астролог, но не са наясно от какъв вид астрологична услуга се нуждаят, за да получат пълен и изчерпателен отговор на всички въпроси, които ги вълнуват.
По принцип не е и нужно да сте наясно с астрологичните клонове, методики и техники, достатъчно е да разкажете подробно ситуацията, в която се намирате в момента, както и да формулирате точно какво искате да разберете.
Астролога сам ще прецени какво е нужно да направи, за да ви даде цялата възможна информация.
Но все пак, тъй като все повече нараства търсенето на астрологични консултации, то неминуемо се появява нуждата от повишаване на културата на клиента относно този вид услуги.


И така, да преминем на въпроса. Ето как работя аз в своята практика.

1. Клиент, който идва за първи път при астролог.
- ректификацията е задължителна
без точен час на раждане, вие рискувате да не получите точна прогноза, а астролога рискува своята репутация, тъй като неточна или невярна информация подадена на клиента са си “камъни хвърлени направо в неговата градина”.

2.След като имаме ректифициран час на раждане, вече може да се пристъпи към същинската част на нещата.
Подаване на информация от астролога към клиента с цел решаване на проблемна ситуация, получаване на повече светлина по някои житейски въпроси или просто оптимизиране на енергията и целите на личността с цел получаване на максимални резултати в различни сфери на живота с минимални усилия.

Как може да стане това? Имаме следните алтернативи:
- прогноза за 12 месеца
- прогноза за 24 месеца
- прогноза за 36 месеца
- дългосрочна прогноза за по-дълги периоди от време
- седмична прогноза
- месечна прогноза
- отговор на конкретен въпрос
- елекция
- партньорски отношения
- тълкувание на натална карта


Цени на астрологичните услуги

за лични проблеми
- ректификация – 50 лева
- прогноза за 12 месеца- 50 лева

ако идвате за първи път при даден астролог, най-вероятно ще трябва плюс прогнозата да се направи и ректификация
- прогноза за 24 месеца- 100 лева
- прогноза за 36 месеца- 150 лева
- дългосрочна прогноза за по-дълги периоди от време- цената зависи от големината на периода
- седмична прогноза – 35 лева
ако искате само и точно седмична прогноза, трябва да имате в предвид, че ако това е първото ви посещение при даден астролог, то най-вероятно първо ще трябва да ви се направи ректификация, след това прогноза за 12 месеца и едва след това може да се пристъпи към подробна седмична прогноза.
за да се направи седмична прогноза, астролога задължително трябва да види прогностиката ви за годината, не може без нейния контекст да се тълкуват текущите събития, нищо че те обхващат рамките само на 7 дни

- месечна прогноза- 50 лева
за да се направи месечна прогноза, астролога задължително трябва да види прогностиката ви за годината, не може без нейния контекст да се тълкуват текущите събития, нищо че те обхващат рамките само на 30 дни

- отговор на конкретен въпрос- 35 лева
- елекция
35 лева- за лични проблеми
- 100 лева за бизнес начинания
- партньорски отношения /между двама души/- 70 лева
- тълкувание на натална карта – 120 лева

за бизнес прогнози
- прогноза за 12 месеца- 120 лева
- прогноза за 24 месеца- 240 лева
- прогноза за 36 месеца- 360 лева
- дългосрочна прогноза за по-дълги периоди от време- цената зависи от големината на периода
- седмична прогноза- 70 лева
- месечна прогноза- 100 лева
- отговор на конкретен въпрос- 50 лева
- елекция – 100 лева
- партньорски отношения/ между двама души/- 150 лева